Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Căpitanul naționalei feminine de fotbal din Moldova, desemnată cea mai bună portară a anului în Belarus

10 dec. 2021,, 18:31   Sport
2249 0

Căpitanul naționalei feminine a Moldovei, Natalia Munteanu și-a trecut în palmares al doilea trofeu individual în campionatul din Belarus. Ea a fost desemnată cea mai bună portară al acestei țări, datorită evoluțiilor sigure la echipa Dinamo-BGUFK Minsk.

„Niciodată nu mă gîndeam la faptul dacă îmi vor oferi titlul de cel mai bun portar sau cel mai bun fotbalist al anului, doar fac ceea ce îmi place și muncesc pentru a crește!”,a declarat Natalia pentru fmf.md.

Natalia a avut o prestație excelentă în acest an pentru echipa sa, care a realizat obiectivele stabilite - titlul de campioană și Cupa Belarusului. În 9 meciuri jucate în campionat, Natalia a încasat doar 2 goluri. În sezonul următor, Dinamo-BGUFK Minsk va juca din nou în Liga Campionilor la fotbal feminin, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Natalia Munteanu (28 ani) evoluează la a treia echipă din Belarus, după ce anterior a mai activat 5 ani la Dnepr Mogilev și Neman Grodno. Cu Dnepr ea a cîștigat de două ori medaliile de bronz a campionatului din Belarus. La sfîrșitul anului 2019, Natalia a fost desemnată cea mai bună jucătoare din Moldova.

În palmares, Natalia are și alte premii importante cucerite în Belarus: trofeul pentru cel mai bun portar, două Cupe, o Supercupă și două titluri de campioană a acestei țări, toate în componența echipei Dinamo-BGUFK Minsk.


De asemenea, Natalia are în cartea de vizită 30 de partide și 4 goluri pentru echipa Națională.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?