Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3993

Căpitanul lui Manchester United condamnat la 21 de luni de închisoare

26 aug. 2020,, 22:30   Sport
2889 0

Fotbalistul englez Harry Maguire, 27 de ani, a fost găsit vinovat pentru ultraj, opunere arestării şi tentativă de mită, și a fost condamnat la 21 de luni și 10 zile de închisoare cu suspendare, după ce a fost arestat săptămâna trecută în Mykonos, Grecia, alături de fratele său şi un prieten, după o bătaie care izbucnit într-un bar, potrivit BBC.

Căpitanul lui Manchester United și-a prezentat propria versiune asupra celor întâmplate prin intermediul avocatului său. Harry Maguire și anturajul său susține că ar fi fost atacați pe stradă de “un grup de albanezi” ce păreau “gangsteri”. Aceștia i-ar fi injectat surorii fotbalistului, Daisy, în vîrstă de 20 de ani, un drog cunoscut drept “drogul violului”, iar ea ar fi leșinat. Înainte, ea le refuzase avansurile bărbaților albanezi, relatează GSP.ro.

Avocatul lui Maguire a mai povestit că, la sosirea poliției, jucătorul și prietenii săi au cerut să fie duși la spital, însă ar fi fost transportați direct la secția de poliție. Acolo, polițiștii l-ar fi lovit pe Maguire în picior și i-ar fi spus: “Cariera ta s-a terminat!”.

Maguire şi fratele său au fost eliberaţi după două nopţi în arest şi s-au întors în Marea Britanie, potrivit Mediafax.

Verdictul de marți a fost anunţat în absenţa lor. Avocatul care s-a aflat alături de procuror în acest caz a vorbit cu Sky Sports după verdict: “Cînd eşti sportiv şi un model pentru oameni trebuie să accepţi ce ai făcut şi să-ţi ceri scuze. Pînă astăzi nu am avut parte de asta, ei au dat vina pe poliţişti. Acest lucru nu a fost acceptat de Curte. Victimele şi ofiţerii de poliţie au fost atacaţi. Singurul lucru pe care îl doresc sînt scuze”.


“În urma acestui verdict, am solicitat avocaților mei să facă apel la sentință. Rămîn încrezător și vreau să-mi demonstrez nevinovăția în acest caz în care familia și prietenii mei sînt victimele”, a fost mesajul lui Maguire, potrivit digisport.ro.

Maguire era convocat la naționala Angliei pentru meciurile cu Danemarca și Islanda din Liga Națiunilor, însă Gareth Southgate a anunțat că a fost exclus din lot după evenimentele recente.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?