X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Campionii Victor Ciobanu și Irina Rîngaci vor încheia anul pe primul loc în clasamentul mondial

4 dec. 2021,, 15:02   Sport
3257 0

Campionii mondiali Victor Ciobanu și Irina Rîngaci vor încheia anul pe primul loc în clasamentul mondial. În categoria 60 kg, Ciobanu i-a luat fața cubanezului Luis Orta, de la care a cedat în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Luptătorul moldovean a luptat aseară împotriva rusului Serghei Emelin, de la care a pierdut în meciul pentru medalia de bronz la Jocurile Olimpice. Victor nu a reușit să-și ia revanșa în cadrul turneului internațional „Grand Prix Moscow – Alros Cup”, transmite noi.md cu referire la unimedia.info.

Amintim că, luptătoarea Irina Rîngaci a reușit o performanță făra precedent în sportul moldovenesc. Ea a devenit campioană mondială la seniori, premieră absolută pentru țara noastră. Sportiva originară din raionul Leova a cîștigat medalia de aur la competiția de la Oslo, Norvegia.

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a devenit campion mondial în categoria de greutate 60 kg, la competiția de la Oslo. În ultimul act, el a luptat cu Zholaman Sharshenbekov din Kîrghiztan, pe care l-a învins și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?