COVID-19 : VACCINAȚI 1 007 469  INFECTAȚI 417 369 (+5138)   TRATAȚI 373 179     DECESE 10 566(+24)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 553
Coronavirus stiri: 7949

Campionii Victor Ciobanu și Irina Rîngaci vor încheia anul pe primul loc în clasamentul mondial

4 dec. 2021,, 15:02   Sport
2095 0

Campionii mondiali Victor Ciobanu și Irina Rîngaci vor încheia anul pe primul loc în clasamentul mondial. În categoria 60 kg, Ciobanu i-a luat fața cubanezului Luis Orta, de la care a cedat în semifinalele Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Luptătorul moldovean a luptat aseară împotriva rusului Serghei Emelin, de la care a pierdut în meciul pentru medalia de bronz la Jocurile Olimpice. Victor nu a reușit să-și ia revanșa în cadrul turneului internațional „Grand Prix Moscow – Alros Cup”, transmite noi.md cu referire la unimedia.info.

Amintim că, luptătoarea Irina Rîngaci a reușit o performanță făra precedent în sportul moldovenesc. Ea a devenit campioană mondială la seniori, premieră absolută pentru țara noastră. Sportiva originară din raionul Leova a cîștigat medalia de aur la competiția de la Oslo, Norvegia.

Luptătorul de stil greco-roman Victor Ciobanu a devenit campion mondial în categoria de greutate 60 kg, la competiția de la Oslo. În ultimul act, el a luptat cu Zholaman Sharshenbekov din Kîrghiztan, pe care l-a învins și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X