Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Campionatul Moldovei la lupta națională "Voievod" și-a desemnat cîștigătorii

27 dec. 2022,, 18:15   Sport
2736 0

Probă de foc pentru cei mai buni tineri luptători din toate raioanele R.Moldova a fost dată sîmbătă în cadrul Campionatului Moldovei la lupta națională ”Voievod”.

Sportivii și-au demonstrat abilitățile pe ringul de luptă, la Campionatul Moldovei la Lupta Națională "Voievod", În mod tradițional, competiția se desfășoară la sfîrșit de an, după 12 luni de antrenamente și muncă asiduă.

„Acest campionat ne dă posibilitatea să evaluăm rezervele care le avem din selecționatele raionale. Acest an a fost unul interesant, cu roadă de la competițiile internaționale - campionatele europene și mondiale. Datorită acestui campionat evidențiem tinerii sportivi care sînt buni și care anul viitor vor forma selecționata națională.

Vedem tinere talente noi, care participă pentru prima dată și au rezultate formidabile. Credem că anul viitor vom avea și mai multe medalii peste hotare”, a menționat Nicolae Pascaru, președintele Federației de Luptă Națională "Voievod".

Competiția a reunit circa 230 de sportivi din majoritatea raioanelor republicii care au oferi publicului un show de înaltă calitate.


"Sîntem bucuroși că în acest campionat sînt prezenți sprotivi foarte talentați, foarte experimentați. Am văzut niște lupte extrem de interesante, demne de chiar de Campionatul European. Am avut parte și de o luptă la centură la categoria 80 de kilograme, unde îl felicităm pe Lucian Genunchi, cu o victore foarte frumoasă. Am avut parte de trei superfight-uri destul de interesante. Aceste lupte motivează și mai mult sportivii să muncească în sălile de sport. Felicit pe toți sportivii în acest final de an și le urez sărbători fericite", a menționat la rîndul său Oleg Sclifos, vicepreședintele Federației de Luptă Națională "Voievod".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?