X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Campionatul Moldovei de fotbal ar putea începe pe 20 iunie

8 mai. 2020,, 16:30   Sport
2369 0

Președintele FMF Leonid Oleinicenco a explicat pentru portalul Moldfootball.com, la ce etapă sînt discuțiile pentru permisiunea reluării antrenamentelor de echipă pentru cluburile din Divizia Națională și cînd se preconizează revenirea la un regim obișnuit de lucru.

- Dacă vorbim despre liga superioară, planificăm să începem campionatul pe 20 iunie. Pentru aceasta trebuie mai întîi să organizăm un regim de pregătire fizică pentru fotbaliști conform recomandărilor medicilor cluburilor – este nevoie de la trei la patru săptămîni. Din acest motiv, trebuie cel puțin oe 20 mai să demarăm pregătirea echipelor. Ne-am adresat săptămîna trecută Ministerului de profil, pentru a avea susținerea lor în privința adresării noastră Comisiei pentru Situației Excepționale și să avem permisiunea cel puțin pentru echipele din liga superioară să demareze sesiunile de antrenament în grupuri mici și cu respectarea tuturor măsurilor de protecție.

Interdicția adunării grupurilor numeroase rămîne în vigoare. La fel este valabilă și interdicția Ministerului Educației de a desfășura evenimente cu participarea a mai mult de 50 de persoane. Nimeni nu ne-a permis încă să revenim la antrenamente.

Sîntem în permanență în legătură cu Ministerul de profil și așteptăm răspuns.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?