X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Campioana Tatiana Salcuțan a primit Diploma de Onoare a Președintelui

2 noi. 2018,, 16:50   Sport
2904 0

Igor Dodon s-a întîlnit cu sportiva Tatiana Salcuțan, care a obținut medalia de aur la Jocurile Olimpice de Tineret din Buenos Aires, și antrenorul ei, Eugen Carabețchi, preşedintele Federaţiei de Înot, Alexandru Goreacev.

În semn de apreciere a meritelor în domeniul culturii fizice și sportului, pentru performanțe obținute în cadrul unor competiții internaționale, șeful statului a oferit Tatianei Salcuțan, Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova.

"I-am adresat sportivei sincere felicitări pentru rezultatele obținute și i-am mulțumit pentru faptul că ne reprezintă destoinic țara. De asemenea, i-am urat succes în continuare și multe performanțe remarcabile, asigurînd-o de sprijin deplin din partea instituției prezidențiale", a declarat Dodon.

Campioana olimpică Tatiana Salcuțan, originară din Tiraspol, a triumfat la proba de înot 200 metri spate, înregistrînd cel mai bun rezultat. Totodată, în anul curent, sportiva a mai cucerit 3 medalii de aur, la Jocurile Balcanice, înregistrînd un record al Balcaniadei la distanța de 100 metri spate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?