X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Fostul preşedinte al FIFA, Joseph Blatter, a fost spitalizat

8 ian. 2021,, 12:15   Sport
5213 1

Fostul preşedinte al FIFA, Joseph Blatter, a fost spitalizat, a anunţat cotidianul elvețian Blick, fără a preciza motivul internării acestuia.

Potrivit sursei citate, Blatter, în vîrstă de 84 de ani, este în stare destul de gravă, dar viaţa lui nu este în pericol transmite prosport.ro.

„Tatăl meu este la spital. Este tot mai bine în fiecare zi. Dar are nevoie de timp şi linişte”, a declarat fiica lui Blatter, Corinne Blatter Andenmatten.

Motivele spitalizării şi data la care a fost internat nu se cunosc. „În numele familiei mele, cer respect pentru viaţa noastră privată”, a mai spus fiica fostului preşedinte al FIFA, care a demisionat din funcţie în 2015.

Elveţianul Joseph Blatter, preşedinte al FIFA între 1998 şi 2015, a dezvăluit că luna trecută a fost testat pozitiv la COVID-19 şi că s-a recuperat după această boală. Blatter, 84 ani, care ispăşeşte o suspendare de şase ani pentru o plată neloială către ex-preşedintele UEFA, Michel Platini, a spus că a petrecut două săptămîni de recuperare într-o clinică elveţiană.


„Am fost infectat cu virusul, am avut răceală şi febră mare, am fost în carantină timp de 14 zile, dar acum sînt recuperat, fără simptome, gata să lupt din nou”, a declarat Blatter, care a fost nevoit să demisioneze din cauza scandalului de corupţie la cel mai înalt nivel din cadrul Federaţiei internaţionale de fotbal.

Fostul oficial elveţian a adăugat că s-a simţit rău doar o singură zi şi după ce a fost vizitat de un medic, acesta l-a trimis la spital: „Dar nu am avut niciun simptom în timpul carantinei şi mă simt bine”.

FIFA a depus luna trecută o plîngere penală împotriva lui Sepp Blatter pentru unele nereguli financiare în legătură cu proiectul muzeului din Zurich. Acuzațiile privesc implicarea lui Sepp Blatter și a altor foști oficiali ai forului mondial în proiectul muzeului FIFA din Zurich.

Blatter, care a demisionat de la șefia FIFA în 2015, în timpul unui scandal de corupție, și-a susținut mereu nevinovăția și neagă aceste noi acuzații de asemenea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?