Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Boxerul ucrainean a descris conflictul cu Lomacenko din biserică

7 sep. 2020,, 13:05   Sport
2632 0

Pugilistul ucrainean Ivan Redkaci a descris conflictul din biserică dintre el și campionul mondial, compatriotul Vasile Lomacenko. O postare în acest sens el a postat pe Instagram, transmite lenta.ru.


Potrivit lui Redkaci, el s-a întîlnit cu Lomacenko și echipa sa în biserică unde a venit cu familia. "Eu l-am salutat pe Vasile, la care omul ortodox și credincios, cum se consideră Vasile, cu cuvintele "tu ce, te-ai rătăcit?" m-a împins cu două mîini și mi-a cerut să rămîn aici și să-l aștept să ne clarificăm", a declarat sportivul.


El a menționat că-l consideră pe Lomacenko un boxer "nedisciplinat, impulsiv și, în primul rînd, care nu se respectă", al cărui comportament seamănă "mai mult cu unul de curte". "Nu pe mine m-ai umilit în acest caz, ci pe tatăl tău, nu cred că te-a educat în așa mod", a concluzionat Redkaci.
Pe 27 iunie, luptătorul ucrainean în stil greco-roman, Jan Beleniuc, s-a pronunțat cu privire la participarea lui Vasile Lomacenko și a altui boxer Alexandr Usik la filmările pentru filmului rusesc despre biserică "Bună, frate, Hristos a înviat!”. El a observat că vedetele sportului rusesc nu au fost atrase în filmări.


Lomacenko este campion mondial după versiunea Asociației Mondiale de Box (WBA), Organizației Mondiale de Box (WBO) și Consiliului Mondial de Box (WBC). Redkaci, pe parcursul carierei sale profesionale, a cîștigat 23 de lupte, în cinci a pierdut.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?