COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Boxerul ucrainean a descris conflictul cu Lomacenko din biserică

Boxerul ucrainean a descris conflictul cu Lomacenko din biserică

Pugilistul ucrainean Ivan Redkaci a descris conflictul din biserică dintre el și campionul mondial, compatriotul Vasile Lomacenko. O postare în acest sens el a postat pe Instagram, transmite lenta.ru.


Potrivit lui Redkaci, el s-a întîlnit cu Lomacenko și echipa sa în biserică unde a venit cu familia. "Eu l-am salutat pe Vasile, la care omul ortodox și credincios, cum se consideră Vasile, cu cuvintele "tu ce, te-ai rătăcit?" m-a împins cu două mîini și mi-a cerut să rămîn aici și să-l aștept să ne clarificăm", a declarat sportivul.


El a menționat că-l consideră pe Lomacenko un boxer "nedisciplinat, impulsiv și, în primul rînd, care nu se respectă", al cărui comportament seamănă "mai mult cu unul de curte". "Nu pe mine m-ai umilit în acest caz, ci pe tatăl tău, nu cred că te-a educat în așa mod", a concluzionat Redkaci.
Pe 27 iunie, luptătorul ucrainean în stil greco-roman, Jan Beleniuc, s-a pronunțat cu privire la participarea lui Vasile Lomacenko și a altui boxer Alexandr Usik la filmările pentru filmului rusesc despre biserică "Bună, frate, Hristos a înviat!”. El a observat că vedetele sportului rusesc nu au fost atrase în filmări.Lomacenko este campion mondial după versiunea Asociației Mondiale de Box (WBA), Organizației Mondiale de Box (WBO) și Consiliului Mondial de Box (WBC). Redkaci, pe parcursul carierei sale profesionale, a cîștigat 23 de lupte, în cinci a pierdut.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load