Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Boxerul Dorin Bucşa, cu gîndul la Jocurile Olimpice din Tokyo (VIDEO)

26 mar. 2019,, 16:09   Sport
2234 0

După succesele remarcabile obţinute la Campionatul European de Juniori din Vladikavkaz, medaliatul cu argint, Dorin Bucşa, este cu gîndul la Jocurile Olimpice din Tokyo din 2020.

Boxerul spune că rezultatule obţinute în ultima vreme îl motivează să meargă înainte şi să muncească pentru a obţine şi o medalie de aur.

"Eu sînt un sportiv tînăr, ambiţios, de perspectivă, aşa că eu cred în abilităţile mele, în echipa pe care o am şi este foarte probabil ca eu să merg la Jocurile Olimpice şi să aduc o medalie desigur", a spus Dorin Bucşa în cadrul emisiunii "Obiectiv Sportiv" de la NTV Moldova.

Tot atît de visător este şi antrenorul sportivului, Igor Untilă, care declară că mereu este gata să meargă înainte pentru a-şi atinge obiectivul.

"Obiectivul meu este o medalie la Jocurile Olimpice. Dacă o cuceresc, cred că va fi cel mai înalt nivel din cariera mea, dar pînă atunci o să muncesc mult. Muncind, poate o să venim cu o medalie de aur de la Jocurile Olimpice. Lucrul mare se face în echipă. Eu nu-mi asum toate meritele. Chiar dacă la Vladikavkaz eu am fost cu lotul naţional ca antrenor principal, în vizor sînt mulţi alţi antrenori, care muncesc", a spus Igor Untilă.


Amintim că, la Campionatul European de Juniori din Vladikavkaz, Dorin Bucșa a ocupat locul doi în categoria de greutate 60 kg, cîștigînd medalia de argint, iar celălalt boxer de-al nostru, Alexandru Paraschiv, a cîștigat medalia de bronz a Campionatului European în categoria de greutate de 64 kg.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?