Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Boxerii moldoveni, într-un cantonament comun cu pugiliştii italieni (VIDEO)

19 mar. 2018,, 09:21   Sport
4598 0

Selecţionata de box a Moldovei efectuează un cantonament de pregătire în comun cu pugiliştii din Italia, infromează Noi.md.

Boxerii moldoveni se pregătesc intens de campionatul euopean Under-22 care va avea loc la Tîrgu Jiu. La fel ca şi în anul 2015, sportivii moldoveni au ales să se pregătească alături de pugiliştii din Italia.

Antenamentele durează deja de o săptămînă şi au loc la Hînceşti, iar vineri cele două loturi au făcut o demonstraţie la unul din cluburile spotive Fitness Doza din capitală.

Antenorii moldoveni au declarat că acest cantonament în comun este unul foarte bun pentru toţi pugiliştii.

„Este un cantonament productiv. În faţă ne stă Campionatul European care va avea loc în România, la Tîrgu Jiu. Credem ca după un așa cantonament vom aduce multe medalii”, a declarat antrenorul Igor Untilă.


Medaliatul cu bronz la Europeanul de Box Under-22 din anul 2017, Dorin Bucşa, s-a declarat mulţumit că are posibilitatea să aibă parteneri de pregătire din Italia.

„Sînt foarte bucuros că lotul naționalei Italiei a venit la noi în Hînceşti, unde ne pregătim de campionatul U 22, care va avea loc în România. Facem antrenamente productive și sperăm că așa va fi și rezultatul final”, a spus Bucşa.

Italienii s-au declarat entuziasmaţi de cele văzute la Hînceşti şi spun că această experienţă îi va ajuta enorm pe boxerii italieni.

„Este o experiență importantă pentru noi să ne antrenăm împreună cu sportivi din alte ţări şi să ne cizelăm măiestria”, a menţionat medaliatul cu bronz la Campionatul European printre juniori în 2017, Mattias Zdrinca.

Cantonamentul în comun ale selecţionatelor Moldovei şi Italiei se va încheia pe 20 martie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?