Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4053

Borussia Dortmund și Real Madrid joacă finala, după două meciuri dramatice

9 mai. 23:30   Sport
2214 0

Borussia Dortmund - Real Madrid este marea finală Champions League. Dortmund a fost prima echipă calificată, după ce a eliminat în semifinale PSG, scor cumulat 2-0 (1-0 tur, 1-0 retur).

A doua finalistă este Real Madrid, care a eliminat Bayern Munchen, după 2-2 în tur și 2-1 în retur.

După acel 2-2 din tur, Madridul a început în forță returul semfinalei cu Bayern, prin bara lui Rodrygo, urmată de ratarea lui Vinicius, în aceeași fază din minutul 13. Bavarezii au dat replica prin Kane, care l-a "întins" serios pe portarul Lunin. La cealaltă poartă, Neuer a respins superb șutul lui Vinicius.

Partea secundă a început cu ocazii de ambele părți, însă cei care au deschis scorul au fost nemții, în minutul 69, prin execuția plasată a lui Davies. Peste doar două minute, Madridul a marcat, dar golul a fost anulat după consultarea VAR.

Bayern putea închide tabela în minutul 82, însă Kim a nimerit bara, iar finalul a fost și mai dramatic. Real a egalat în minutul 88, prin Joselu, care a reluat în plasă o minge scăpată din mînă de portar. Golul fericirii a venit în minutul 90+1, din cele 15 de prelungiri. L-a reușit tot Joselu, iar Real Madrid s-a calificat în marea finală pentru a 18-a oară.


Finala ediției 2023 - 2024 a UEFA Champions League se joacă pe 1 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Wembley, din Londra.

2
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?