X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Boxerul Dmitri Bivol îți dorește o luptă cu Artur Beterbiev pentru titlurile sale

27 dec. 2022,, 14:45   Sport
2998 0

Boxerul rus de origine moldovenească, campionul mondial WBA la categoria semi-grea Dmitri Bivol și-a anunțat dorința de a lupta cu rusul Artur Beterbiev pentru titlurile sale.

El a vorbit despre acest lucru într-un interviu acordat canalului de YouTube Fight Hub TV. „Desigur, ar fi o luptă grozavă. Aș vrea să lupt pentru titlurile lui. Și știu că și el vrea să lupte”, a spus Bivol.

El a subliniat că vrea să devină campion absolut, și a adăugat că Beterbiev este un adversar puternic, scrie lenta.ru. Pe 6 noiembrie, Bivol l-a învins prin decizie unanimă pe mexicanul Gilberto Ramirez și și-a apărat titlul mondial al Asociației Mondiale de Box (WBA), cîștigînd astfel a 21-a luptă din cariera sa.

În iunie, Beterbiev l-a învins pe americanul Joe Smith Jr. prin TKO în runda a doua. Rusul a apărat titlurile de campion mondial conform Federației Internaționale de Box (IBF), Consiliului Mondial de Box (WBC) și a cîștigat centura Organizației Mondiale de Box (WBO), care a aparținut adversarului său. Această victorie a fost a 18-a din cariera sportivului. În ianuarie, va apăra titlurile într-un duel cu britanicul Anthony Yarde.

Potrivit informațiilor anterioare, boxerul rus de origine moldovenească, campionul mondial WBA la categoria semi-grea Dmitri Bivol a avut un an fantastic și a adunat o mulțime de premii. El continuă să fie neînvins și să-și domine absolut adversarii. Dmitri Bivol și-a îmbunătățit statisticile și acum are 21 de victorii în palmares, iar campionul și-a apărat centurile deja de cinci ori și cu siguranță nu se va opri aici. Performanțele lui Dmitri Bivol au fost recunoscute și de americanii de la ESPN, oferindu-i două nominalizări deodată la sfîrșitul lui 2022.


Pugilistul rus de origine moldovenească a fost premiat pentru „upsetul anului”, pe care a făcut-o în confruntarea cu mexicanul Saul Alvarez. În plus, americanii de la ESPN i-au oferit lui Dmitri Bivol titlul de cel mai bun boxer al anului.

Anterior, a primit același premiu de la World Boxing Association (WBA), deoarece Dmitri a avut două lupte fenomenale. Dmitri Bivol chiar merită recunoaștere, domină în totalitate lumea boxului și și-a dovedit calificarea înaltă. Nu putem decît să fim mîndri de un astfel de luptător cu rădăcini moldovenești, care ne face cunoscută țara pe arena internațională.

El continuă să fie neînvins, dominînd total divizia sa. În 2023, va fi incredibil de greu pentru rivali să-l priveze de premii. Deocamdată, nu se observă niciun luptător capabil să-l oprească pe Bivol cel ireproșabil.

4
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?