Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Boca Juniors a cîştigat Cupa Diego Maradona

19 ian. 2021,, 01:00   Sport
7250 0

Echipa de fotbal Boca Juniors a câştigat prima ediţie a Cupei Diego Maradona, în finala căreia a învins cu scorul de 5-3, la loviturile de departajare, formaţia Banfield, duminică seara pe Estadio Del Bicentenario din San Juan, informează agenţia EFE.


Boca a deschis scorul în minutul 64, prin mijlocaşul columbian Edwin Cardona, însă Banfield a reuşit să egaleze în prelungirile reprizei secunde, prin Luciano Lollo (90+6), după ce gruparea din Buenos Aires a rămas în zece jucători, în urma eliminării lui Emmanuel Mas, care a văzut al doilea cartonaş galben (87).

Acesta este al 70-lea trofeu din istoria clubului Boca Juniors, la care a evoluat în timpul carierei sale şi legendarul Diego Maradona, căpitanul selecţionatei Argentinei campioană mondială în 1986, care a încetat din viaţă pe 25 noiembrie, la vârsta de 60 ani, în urma unui stop cardiac.

"Această cupă este un tribut adus lui Diego şi sunt sigur că va fi alături de noi atunci când vom sărbători victoria", a declarat după meci Ramon Abila, atacantul Bocăi Juniors.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?