X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Meciul Sheriff-Shakhtar e tot mai aproape. Unde și cînd pot fi procurate biletele

2 sep. 2021,, 21:13   Sport
2229 1

Magia fotbalului din Liga Campionilor este tot mai aproape. Sheriff Tiraspol va debuta în faza grupelor celei mai tari competiții inter-cluburi europene pe 15 septembrie, în meciul cu Shakhtar Donețk.

Biletele pentru această partidă vor fi puse în vînzare la începutul săptămînii următoare și vor putea fi procurate la casele stadionului, terminalele de plată sau pe un site specializat în vînzarea de bilete. Prețul tichetelor variază între 10 și 100 de dolari, transmite Noi.md cu referire la Publika.md.

De asemenea, în conformitate cu principiile de bază ale protocolului medical UEFA "Return to Play", se va ține cont de deciziile emise de autoritățile locale cu privire la numărul spectatorilor care vor avea acces în tribunele arenei.

Cel mai probabil va fi permisă ocuparea a 50 la sută din locurile disponibile, la fel cum a fost la meciurile cu Dinamo Zagreb și Steaua Roșie Belgrad din faza preliminară a Ligii Campionilor. Totodată, accesul suporterilor se va face în baza biletelor care vor conține datele posesorului, inclusiv IDNP-ul, precum și la prezentarea unui act de identitate.

Pe durata meciului, spectatorii vor trebui să respecte măsurile de prevenire a infecției COVID-19, printre care purtarea măștii sau păstrarea distanței sociale.

Meciul Sheriff Tiraspol - Shakhtar Donețk, programat în data de 15 septembrie, va fi transmis în direct de PRIME, unde va avea comentariul în limba de stat și de CANAL 3, unde va fi comentat în rusă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?