X 
Cazul Șor stiri: 594

Biatlonista Alina Stremous a ocupat locul 16 în cursa de urmărire 10 km

13 feb. 2022,, 13:30   Sport
2638 1

Biatlonista Alina Stremous, care evoluează sub drapelul Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de la Beijing, a ocupat locul 16 în cursa de urmărire 10 km. Competiția a fost cîștigată de norvegianca Marte Olsbu Roeiseland.

După Marte Olsbu Roeiseland, care a luat aurul, a doua la finiș a ajuns sportiva suedeză Elvira Öberg - medalia de argint, iar a treia a ajuns biatlonista norvegiană Tiril Eckhoff - medalia de bronz, notează Noi.md cu referire la replicamedia.md.

La proba sprint 7,5 km din 11 februarie, biatlonista Alina Stremous s-a clasat pe locul 10! Ea a trecut linia de finiș cu un minut 15 secunde și două zecimi mai tîrziu decît noua campioană olimpică, norvegianca Marte Olsbu Roeiseland. O altă biatlonistă din Republica Moldova, Alla Ghilenko a ocupat locul 86.

Amintim că biatlonista Alina Stremous a cucerit medalia de argint la Campionatul European din Germania la cursa individuală 15 km cu rezultatul 44:35, marcînd astfel prima victorie pentru Moldova la Campionatul European de biatlon din ultimii 13 ani.

Sportiva de 23 de ani a evoluat pentru Republica Moldova din 2019. Anterior a evoluat pentru regiunea Mordovia din Federația Rusă.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În Moldova au avut loc alegeri locale. Care sînt schimbările la care vă așteptați?