Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Bejenaru, învins de Goulamirian în lupta pentru centura mondială WBA

29 dec. 2019,, 15:32   Sport
3030 0

Pugilistul moldovean Constantin Bejenaru a pierdut lupta sîmbătă seara, la Marsilia, pentru centura mondială a categoriei grea-uşoare, versiunea WBA, contra deţinătorului titlului, francezul Arsen Goulamirian.

Goulamirian (32 ani) şi-a păstrat titlul de campion mondial WBA la această categorie după ce l-a învins prin KO în runda a 4-a pe australianul Kane Watts, la Bercy, într-o partidă care a avut loc luna trecută, scrie AFP citat de Noi.md.

El a decis să-şi pună în Joc din nou centura, considerînd că este pregătit pentru a face faţă unei noi confruntări.

Astfel, Arsen Goulamirian și-a păstrat titlul mondial WBA de greutate ușoară, învingîndu-l și pe moldoveanul Constantin Bejenaru, predîndu-se la apelul etapei a 10-a, sîmbătă, la Marsilia.

Goulamirian, boxer de origine armeană, este neînvins în 26 de meciuri, dintre care 17 înainte de limită.


Bejenaru, originar din Ungheni, 35 de ani, a disputat nu mai puţin de 200 de meciuri la amatori, înainte de a-şi face debutul la profesionişti, în 2012, unde a înregistrat 14 victorii, 4 prin KO.

Constantin Bejenaru, care s-a mutat în Statele Unite, a fost văzut ca favorit de specialişti, însă Goulamirian a declarat înainte de meci că se aşteaptă să fie puternic susţinut de comunitatea armeană din Marsilia, în sala din Palatul Sporturilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?