COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Bejenaru, învins de Goulamirian în lupta pentru centura mondială WBA

Bejenaru, învins de Goulamirian în lupta pentru centura mondială WBA

Pugilistul moldovean Constantin Bejenaru a pierdut lupta sîmbătă seara, la Marsilia, pentru centura mondială a categoriei grea-uşoare, versiunea WBA, contra deţinătorului titlului, francezul Arsen Goulamirian.

Goulamirian (32 ani) şi-a păstrat titlul de campion mondial WBA la această categorie după ce l-a învins prin KO în runda a 4-a pe australianul Kane Watts, la Bercy, într-o partidă care a avut loc luna trecută, scrie AFP citat de Noi.md.

El a decis să-şi pună în Joc din nou centura, considerînd că este pregătit pentru a face faţă unei noi confruntări.

Astfel, Arsen Goulamirian și-a păstrat titlul mondial WBA de greutate ușoară, învingîndu-l și pe moldoveanul Constantin Bejenaru, predîndu-se la apelul etapei a 10-a, sîmbătă, la Marsilia.


Goulamirian, boxer de origine armeană, este neînvins în 26 de meciuri, dintre care 17 înainte de limită.

Bejenaru, originar din Ungheni, 35 de ani, a disputat nu mai puţin de 200 de meciuri la amatori, înainte de a-şi face debutul la profesionişti, în 2012, unde a înregistrat 14 victorii, 4 prin KO.

Constantin Bejenaru, care s-a mutat în Statele Unite, a fost văzut ca favorit de specialişti, însă Goulamirian a declarat înainte de meci că se aşteaptă să fie puternic susţinut de comunitatea armeană din Marsilia, în sala din Palatul Sporturilor.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load