Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Bayern Munchen, nici prin gînd să-l vîndă pe Lewandowski

26 mar. 2018,, 22:30   Sport
3068 0

Bayern Munchen nu are nicio intenţie să-l vîndă pe atacantul polonez Robert Lewandowski în această vară, în ciuda interesului cluburilor Real Madrid şi Manchester United, a anunţat preşedintele campioanei en titre a Germaniei, Karl-Heinz Rummenigge, citat de agenţia DPA.

"Lewandowski este un jucător important pentru echipa noastră. Este, probabil, cel mai bun număr 9 din Europa", a afirmat Rummenigge într-un interviu publicat luni de revista Kicker.

În vîrstă de 29 ani, Lewandowski a sosit la Bayern Munchen în 2014, de la rivala Borussia Dortmund, iar actualul său contract cu gruparea bavareză expiră în 2021. Polonezul a marcat 100 de goluri în 121 de meciuri disputate în Bundesliga alături de Bayern, fiind golgheterul la zi al campionatului german, cu 23 de goluri.

Rummenigge a afirmat, totodată, că situaţia lui Lewandowski este similară cu cea a francezului Franck Ribery, căruia Bayern i-a refuzat în 2008 transferul la Chelsea Londra, în ciuda unei oferte uriaşe, de peste 80 milioane euro, făcută la momentul respectiv de clubul englez.

"Din acea zi, toată lumea fotbalului a ştiut că nimeni nu poate cumpăra un jucător de la Bayern Munchen împotriva dorinţei clubului nostru", a mai spus Karl-Heinz Rummennige.

Acesta a dezvăluit că Bayern va discuta luna viitoare cu veteranii Franck Ribery şi Arjen Robben, ambii în vîrstă de 34 ani, despre o posibilă prelungire a contractelor lor după acest sezon şi a negat, totodată, interesul echipei sale faţă de brazilianul Malcom de la Girondins Bordeaux.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?