Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

„Bătălia portarilor” a întrunit peste 100 de goalkeeperi

9 iul. 2018,, 15:11   Sport
2359 0

Peste o sută de participanți de la diferite echipe de fotbal din țară, școli specializate, a reunit ieri turneul tradițional ”Bătălia portarilor”, relatează MOLDPRES.

La categoria seniori, cîştigător a devenit Eugeniu Afanasiev, portarul divizionarei A CodruLozova. În meciul final el l-a învins pe Maxim Railean (Sfîntul Gheorghe Suruceni).

La celelalte categorii de vîrstă învingători au devenit: Silviu Şmalenea (14-17 ani), Dorinel Ursu (12-13 ani) și Daniel Ciorescu (10-11 ani).

”Sunt bucuros că am organizat cu bine, la un nivel bun și această ediție. Doresc și altor colegi, inclusiv de peste hotare, să desfășoare asemenea turnee. Aceasta este modesta mea contribuție la dezvoltarea fotbalului moldovenesc”, a declarat pentru agenție organizatorul turneului Adrian Bogdan, care în prezent este directorul sportiv al clubului de fotbal Zaria Bălți.

Competiția s-a desfășurat a opta oară. La ea au asistat ca invitați de onoare Sandor Szabo, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Ungariei în Republica Moldova și secretarul general al Federației Moldovenești de Fotbal, Nicolae Cebotari. Evenimentul a avut loc la stadionul ”Real Succes” din capitală.


La edițiile precedente invitați de onoare au fost: portarul selecționatei Uniunii Sovietice, Rinat Dasaev, celebrul Helmuth Ducadam, cîștigător cu Steaua București a Cupei Campionilor Europeni și portarul echipei naționale a Romîniei, Bogdan Stelea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?