Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3988

Barcelona rămîne fără Sergio Aguero

2 noi. 2021,, 22:30   Sport
2460 0

Clubul FC Barcelona a confirmat luni că atacantul Sergio Aguero va lipsi cel puţin trei luni de pe terenul de fotbal din cauza unei probleme cardiace, depistate după ce a fost supus unor teste.

Argentinianul a fost scos din teren la jocul de sîmbătă cu Alaves, în urma unor dureri resimţire în piept, scrie stiri247.ro.

El a părăsit Camp Nou cu o ambulanţă şi a fost supus unor teste cardiace la spital. Argentinianul a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă - bătăi neregulate ale inimii – iar Barça a confirmat ulterior Aguero, sosit în vară la catalani, va fi ţinut sub observaţie şi nu va juca pînă la sfîrşitul anului.

În comunicatul său, clubul catalan menţionează: „Jucătorul primei echipe, Sergio Aguero, a fost supus unui proces de diagnosticare şi terapie de către Dr. Josep Brugada. El este indisponibil pentru selecţie, iar în următoarele trei luni va fi evaluată eficienţa tratamentului, pentru a determina procesul de recuperare".

Aguero trece printr-o perioadă nefastă de cînd a părăsit liber de contract pe Manchester City şi s-a mutat pe Camp Nou.


El a sperat să joace alături de prietenul său din copilărie Lionel Messi, dar starea financiară dezastruoasă a clubului a făcut ca legenda Barçei să fie nevoită să plece înainte ca ei să poată intra pe teren împreună, la nivel de club.

Aguero a fost apoi exclus pentru zece săptămîni din lot din cauza unei întinderi a tendonului de la gamba dreaptă şi a debutat oficial pentru Blaugrana intrînd în teren ca rezervă, împotriva Valenciei, la mijlocul lunii octombrie.

Fostul atacant al lui City a continuat să prindă echipa din postură de rezervă, marcînd primul său gol pentru club în înfrîngerea din El Clasico, cu 2-1, în faţa lui Real Madrid, fiind apoi titularizat, într-o nouă înfrîngere, cea cu 1-0 în faţa lui Rayo Vallecano.

Cei de la Manchester City i-au transmis urări de însănătoşire jucătorului de 33 de ani, în timp ce fostul său coleg Raheem Sterling a scris pe Twitter: "Rămîi puternic fratele meu, sîntem cu toţii alături de tine. Însănătoşeşte-te repede".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?