Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Australian Open ar putea începe pe 8 februarie

2 dec. 2020,, 21:30   Sport
6822 0

Australian Open, primul Grand Slam al anului 2021, prevăzut să debuteze pe 18 ianuarie, ar putea fi decalat cu trei săptămîni în perioada 8-21 februarie din cauza pandemiei de coronavirus, relatează L'Equipe.


Conform ziarului francez, care a intrat în posesia unui plan al autorităţilor australiene, jucătorii de tenis ar urma să sosească între 15 şi 17 ianuarie şi vor intra în carantină într-o bulă de securitate la Melbourne pînă pe 31 ianuarie. Jucătorii vor fi testaţi de cinci ori în perioada de carantină, iar la antrenamente, programate doar la Melbourne Park,vor putea fi însoţiţi de o singură persoană, transmite agerpres.ro.

Martin Pakula, ministrul sporturilor din guvernul statului Victoria, cu capitala la Melbourne, a indicat de săptămîna trecută că o amînare de una sau două săptămîni este foarte probabilă şi negocieri complexe sînt în curs.

''Vom fi în măsură să finalizăm curînd detaliile privind Australian Open'', a spus marţi pe Twitter directorul general al Federaţiei australiene de tenis şi patronul Grand Slam-ului australian, Craig Tiley, precizînd că planul trebuie aprobat de guvernul statului Victoria.

Conform L'Equipe, nicio persoană nu va putea petrece mai mult de cinci ore în afara camerei sale de hotel în timpul carantinei, perioadă după care toată lumea se va putea deplasa normal în Melbourne.

În săptămîna precedentă a Grand Slam-ului de la Melbourne, se vor derula o parte din turneele ATP şi WTA de la Antipozi.

Calendarul ATP şi WTA va fi de asemenea afectat de modificarea perioadei de disputare a Australian Open.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?