Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Au apărut detalii despre pregătirea clubului saudit pentru transferul lui Ronaldo

27 dec. 2022,, 13:45   Sport
2827 0

Formația saudită Al-Nasr a programat o examinare medicală pentru atacantul portughez Cristiano Ronaldo.

Detalii despre pregătirea clubului sînt oferite de CBS Sports, citînd o sursă din echipă.

Clubul a pregătit locuințe pentru jucător și reprezentanții săi. Se observă că echipa se așteaptă să încheie un contract cu atacantul pînă la începutul perioadei de transfer de iarnă. De asemenea, Al-Nasr a spus că în cazul unui transfer, Ronaldo va juca un rol important în conducerea clubului, pînă la numirea unui antrenor principal.

Pe 5 decembrie, s-a anunțat că Ronaldo se va alătura Al-Nasr în ianuarie 2023. Clubul i-a promis atacantului un salariu de 200 de milioane de euro pe sezon. S-a raportat că Ronaldo va petrece primii doi ani și jumătate ca jucător, iar apoi va deveni ambasadorul Arabiei Saudite pentru a promova o ofertă comună cu Egiptul și Grecia pentru a găzdui Cupa Mondială din 2030.

Pe 22 noiembrie, Manchester United, pentru care Ronaldo a jucat din 2021, a anunțat oficial rezilierea acordului cu atacantul de comun acord al părților. Înainte de asta, fotbalistul l-a acuzat pe Manchester United de trădare și a spus că nu îl respectă pe antrenorul principal al lui Manchester United, Eric ten Hag.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?