X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Atacantul lui Real Madrid, condamnat pentru șantaj

24 noi. 2021,, 13:20   Sport
2327 0

Karim Benzema a fost găsit vinovat în scandalul "sextape", atacantul celor de la Real Madrid fiind acuzat de complicitate la tentativă de şantaj.

Astfel, conform L'Equipe fotbalistul a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare și la plata unei amenzi în valoare de 75.000 de euro în dosarul de şantajare a fostului său coechipier Mathieu Valbuena, transmite Noi.md cu referire la paranteze.md.

Avocaţii internaţionalului francez au anunţat imediat după stabilirea sentinței că vor face apel.

Împotriva celorlalţi patru inculpaţi din acest dosar care a zguduit lumea fotbalului francez, Axel Angot, Mustapha Zouaoui, Younes Houass şi Karim Zenati, Tribunalul Penal de la Versailles a pronunţat pedepse de la 18 luni de închisoare cu suspendare la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare, transmite News.ro.

Karim Benzema a fost acuzat de complicitate la tentativă de şantaj.


Atacantul celor de la Real Madrid l-ar fi determinat pe fostul său coechipier din echipa Franţei, Mathieu Valbuena, să plătească persoanele care au ameninţat că vor dezvălui un videoclip intim în care apare acesta (este vorba despre o înregistrare video în care conaționalul său apare în momente intime cu partenera sa).

"Karim Benzema s-a implicat personal şi cu insistenţă în încercarea de a-l convinge pe Mathieu Valbuena să-l întîlnească pe omul său de încredere", a explicat instanţa, conform sursei citate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?