Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Atacantul galez Gareth Bale se gîndește la retragerea din fotbal

28 mai. 2021,, 20:00   Sport
2379 0

Gareth Bale (31 de ani), atacantul galez care a evoluat în acest sezon la Tottenham, sub formă de împrumut de la Real Madrid, se gîndește să ia o decizie radicală în această vară.

După o perioadă nefastă la Real Madrid, Bale a fost împrumutat în septembrie 2020 la Tottenham, clubul la care s-a lansat în fotbalul mare, iar evoluțiile sale la formația londoneză au fost apreciate, cu 16 goluri și trei pase decisive în 34 de partide, transmite jurnal.md.

Acum, galezul s-a întors la Madrid și ia în calcul să negocieze cu Real Madrid încheierea prematură a contractului, scadent în 2022, dar și retragerea din fotbal, anunță publicația spaniolă ABC.

"Bale mai are contract cu clubul spaniol pînă în 2022 și își dorește să joace la EURO 2020, dar ia în considerare să negocieze ulterior cu clubul, de la care și-ar dori să primească jumătate din salariul anual de 15 milioane de euro. După turneul final, ar putea pune punct carierei, conform discuțiilor pe care le are cu familia", scrie sursa citată.

Spaniolii susțin că Bale s-a săturat de rigorile pe care le presupune fotbalul profesionist și își dorește să înceapă o altă carieră, în golf, un sport pe care îl practică foarte des.


De partea cealaltă, Real Madrid așteaptă decizia finală a lui Bale în privința încheierii contractului, în timp ce agentul Jonathan Barnett "este conștient că jucătorul nu face parte din reforma clubului".

Gareth Bale a fost pentru cîteva sezoane cel mai scump fotbalist din istorie. În 2013, Real Madrid plătea 101 milioane de euro celor de la Spurs pentru galez. Acum, fotbalistul de 31 de ani ocupă locul 10 în ierarhia condusă de Neymar (transferat de PSG pentru 222 de milioane de euro, de la Barcelona).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?