TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Aston Martin și-a prezentat primul său bolid de Formula 1 din ultimii 60 de ani

Constructorul britanic Aston Martin și-a prezentat primul său bolid de Formula 1 din ultimii 60 de ani, înainte de revenirea sa în Marele Circ.

Piloții Sebastian Vettel și Lance Stroll au fost cei care au dezvelit modelul AMR21 în cadrul unui eveniment virtual transmis din Londra.

„Cred că mașina arată grozav. Culoarea ei este uimitoare, unică. Este una dintre cele mai frumoase mașini din campionat.”

„Pentru mine este un nou capitol, cu Aston Martin. Este extrem de emoționant. Un grup de oameni foarte talentați au creat acest bolid. În fiecare weekend, la etapele sezonului, mulți oameni vor fi alături de noi pe circuit.”

Aston Martin a participat la campionatul mondial de Formula 1 în anii 1959 și 1960, dar, din lipsă de rezultate, a abandonat cel mai faimos circuit de mașini din lume. În ianuarie 2020, patronul echipei Racing Point, Lawrence Stroll, a redenumit-o în Aston Martin, investind masiv în această companie.


Între 12 și 14 martie, toate echipele de Formula 1 vor desfășura testele oficiale la Bahrain. Tot acolo, pe 28 martie, se va desfășura prima etapă a sezonului.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load