COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Astăzi va avea loc finala Cupei Moldovei la fotbal

Astăzi va avea loc finala Cupei Moldovei la fotbal

Astăzi, pe stadionul Zimbru va avea loc cea de-a 29-a finală a Cupei Moldovei la fotbal. Se vor duela Petrocub și Sfîntul Gheorghe, care țintesc primul trofeu din istorie, transmite IPN.

În semifinale, Petrocub a eliminat deținătoarea în exercițiu a trofeului, Sheriff. „În finală întîlnim un adversar destoinic, organizat la toate capitolele, ceea ce o spun și rezultatele. Ne dorim foarte mult victoria. Sper să placă meciul și telespectatorilor. Și sper că după acest meci vom pleca cu capul sus”, a declarat antrenorul echipei Petrocub, Lilian Popescu.

Sfîntul Gheorghe a jucat în ultimul act al Cupei Moldovei și anul trecut, dar a fost învinsă de Sheriff cu 0-1. „Este a doua noastră finală și vom da totul pentru a obține cupa, ceea ce nu ne-a reușit anul trecut”, a spus antrenorul formației Sfîntul Gheorghe, Serghei Cebotari.


Meciul se va desfășura fără suporteri, însă aceștia vor avea posibilitatea să-și încurajeze favoriții prin intermediul aplicației Zoom. În incinta arenei Zimbru au fost instalate 5 ecrane mari, pe care fanii vor apărea în timpul meciului. Finala va începe de la ora 21:00 și va fi arbitrată de bielorusul Amine Kourgheli.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load