X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Asistentul antrenorului FC Sheriff: "În ceea ce privește calitatea, acesta este cel mai bun joc din cele trei din campionat"

14 mar. 2022,, 12:15   Sport
2406 0

Asistentul antrenorului principal al FC Sheriff, Dmitri Kara-Mustafa, și-a împărtășit opinia profesională despre meciul din etapa a 20-a cu Milsami Orhei. El a explicat motivul înfrîngerii echipei și, în ciuda eșecului, Dmitri oricum a susținut sportivii și a rămas mulțumit de jocul lor, relatează Noi.md.

"În ceea ce privește calitatea jocului, iar noi am jucat trei meciuri în campionat, acesta este cel mai bun joc. Nu am realizat multe momente. Adversarul, potrivit statisticilor, a marcat o lovitură. Din păcate, există astfel de zile în fotbal. O înfrîngere jignitoare. Nu mi-a plăcut comportamentul echipei Milsami. Nu s-au comportat ca niște sportivi. Au cîștigat, bravo, au marcat un gol, dar comportamentul...

De asemenea, asistentul antrenorului FC Sheriff a rămas indignat de faptul că echipa sa a primit cartonaș galben:

”Am o întrebare: de ce am primit cartonaș roșu. Ei au aruncat mingea înapoi, arbitrul nu a reacționat și la final ne-au dat cartonaș roșu. Dacă arbitrul ar fi intervenit la timp și ar fi oprit toate acestea, dînd cartonaș galben jucătorilor echipei adverse, aceste episoade nu s-ar fi întîmplat. Băieții au încercat tot posibilul. Există zile în care mingea nu intră în poartă. Sîntem de vină în ceea ce privește realizarea, trebuie să lucrăm. Iar în ceea ce privește calitatea jocului, am jucat un meci foarte bun. Nu meritam să pierdem".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?