Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Artur Ioniţă a revenit la antrenamente

22 iul. 2021,, 16:20   Sport
1671 0

Fotbalistul moldovean Artur Ioniţă a revenit la echipa Benevento Calcio şi a reluat pregătirile pentru noul sezon cu formaţia italiană.

Presa a publicat cîteva poze cu mijlocaşul naţionalei Moldovei, care s-a alăturat lotului grupării pregătite de Filippo Inzaghi, care în sezonul trecut a retrogradat în a doua ligă valorică.

Ziariştii italieni scriu că Artur se va antrena deocamdată separat pentru încă nu s-a refăcut complet după accidentare. Totodată, site-urile sportive scriu că Ioniţă ar urma să discute cu conducerea clubului în ce condiţii ar putea rămîne la Benevento şi a evolua în Serie B.

Fotbalistul s-a accidentat la genunchi la mijlocul lunii mai în partida cu formația Crotone din Serie A și nu a mai jucat pînă la finalul sezonului.

Mijlocașul s-a aflat luna trecută la Madrid, acolo unde a trecut un curs de recuperare fizică. El a stat o perioadă şi la Chişinău.


Ioniţă s-a transferat la Benevento acum un an, iar în sezonul precedent a jucat în 36 de meciuri în Serie A și a marcat 2 goluri.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?