Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Arbitrul care a deservit meciul „Milsami” - „Bălți” a fost suspendat

17 sep. 2021,, 17:15   Sport
2384 0

La sediul Federației Moldovenești de Fotbal a avut loc ședința Comitetului de Arbitri, la care a fost analizată etapa a 9-a a Diviziei Naționale.

În finalul ședinței a fost adoptată decizia de a-l suspenda pentru 4 etape pe arbitrul Stanislav Leu. Meciul a avut loc pe 11 septembrie în cadrul celei de-a 9-a etape a Diviziei Naționale. Reamintim că arbitrajul din această dispută a provocat multe critici și dezbateri aprinse. În special, în momentul în care Nichita Moțpan s-a ciocnit cu un jucător Milsami în zona de penalti a echipei gazdă. Nichita Moțpan a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben și va lipsi la următorul meci, relatează Noi.md.

Totodată, astăzi, după 9 runde, bălțenii continuă să ocupe locul trei în clasament. FC „Bălți” va juca următorul meci acasă împotriva „Sfîntul Gheorghe” (Suruceni). Disputa va avea loc pe 17 septembrie, începînd cu ora 19.00.

Serviciul de presă al clubului raportează că accesul la meci va fi permis doar cu documente anti-covid. Din păcate, astfel de reguli au fost stabilite de Comisia Națională Extraordinară de Sănătate Publică. Cu toate acestea, toți cei care au documentele ce atestă vaccinarea, testarea și prezența anticorpilor pot intra liber în tribunele stadionului. De asemenea, accesul este liber pentru toate persoanele cu vîrsta sub 18 ani.

Pentru cei care nu au posibilitatea să ajungă pe stadion, la ora 19:00 meciul va fi transmis pe site-ul oficial FMF, YouTube FMF, precum și pe pagina de Facebook FMF.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?