X 
Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 500
Preşedintele stiri: 3989

Apariţie spectaculoasă a Serenei Williams la turneul de la Roland Garros

30 mai. 2018,, 23:30   Sport
6368 0

Americanca Serena Williams, fosta regină a tenisului mondial, are impresia de a fi "o super-eroină" în noua sa ţinută - combinezon negru şi centură roz - care i-a purtat noroc marţi la revenirea sa la turneul de la Roland Garros şi care favorizează "o mai bună circulaţie sangvină", informează AFP, citînd-o pe sportivă.

"Întotdeauna am vrut să fiu o super-eroină şi este cumva o modalitate de a deveni una. Chiar am impresia că sînt o super-eroină cînd port acest combinezon", a adăugat Williams, cîştigătoare 23 de titluri de Mare Şlem şi care a învins-o în primul tur pe numărul 70 mondial, Kristyna Pliskova (Cehia), 7-6 (7/4), 6-4.

Ţinuta mulată pe corp a americancei permite "o mai bună circulaţie sangvină", a precizat Serena, care s-a confruntat cu complicaţii medicale după ce a născut-o pe fiica sa, Olympia, în septembrie.

"Combinezonul are efectiv o funcţionalitate. Am tot purtat pantalon jucînd, pentru că favorizează o mai bună circulaţie sangvină. Este un combinezon amuzant care îmi permite să joc fără nicio problemă", a explicat ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?