X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Anunț OFICIAL: Leo Messi NU va mai juca la Barcelona!

6 aug. 2021,, 08:32   Sport
2667 0

FC Barcelona a anunțat oficial că Leo Messi (34 de ani) nu va mai continua la clubul catalan! Motivele sînt de ordin financiar.

Fanii Barcelonei încă speră la o soluție salvatoare și au început să își facă apariția în jurul arenei Camp Nou.

CVC Capital Partners este o firmă cu sediul în Luxemburg și cu afaceri importante în luma sportului. Miercuri, 4 august, La Liga a anunțat un parteneriat cu această entitate, în valoare de 2,7 miliarde de euro. Cluburile ar urma să primească 90% din suma investită. Barcelona nu este de acord cu înțelegerea.

În aceste condiții, Messi nu poate rămîne la Barcelona. Ambele părți regretă acest lucru. Barcelona își exprimă gratitudinea pentru tot ceea ce a reprezentat jucătorul Messi. Îi dorim mult succes în continuare, atît în viața personală, cît și la noua echipă”.

Publicația Sport.es a explicat care sînt regulile amintinte în comunicatul Barcelonei: „Injecția financiară primită odată cu semnarea contractului cu CVC nu a fost suficientă pentru a asigura rămînerea lui Messi. Obstacolele economice și structurale se referă la imposibilitatea de a înregistra contractul la Ligă. Barcelona nu avea suficient spațiu financiar pentru salariul argentinianului”.


Lionel Messi se întorsese din vacanță pentru a semna prelungirea contractului cu Barcelona, dar negocierile dintre starul argentinian și Joan Laporta nu au decurs precum se așteptau cele două parți.

„S-a ajuns într-un punct fără întoarcere, unul imposibil de rezolvat”, anunță cotidianul spaniol Marca. Mundo Deportivo numește situația una critică. De altfel, în acest moment se discută despre cum ar putea clubul să explice public acest eșec uriaș al negocierilor.

Lionel Messi era așteptat să semneze noul contract cu Barcelona, care urma să se întindă pe 5 ani, conform unor surse din Spania. Asta cu toate că jucătorul are deja 34 de ani. Atacantul nu a mai semnat, deși fusese de acord să renunțe la mai mult de jumătate din salariul său. Nemulțumirea lui Messi ar veni din faptul că cei din conducere nu au reușit să creeze un lot puternic, cu care să poată ataca toate competițiile importante, mai ales Liga Campionilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?