Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Antrenorul Sheriff: "Poate anul viitor vom deveni mai buni și mai puternici"

28 dec. 2021,, 13:45   Sport
3026 0

Antrenorul principal al Clubului de fotbal "Sheriff" din Tiraspol, Iurie Vernidub, consideră că anul viitor echipa sa poate deveni și mai bună și mai puternică, relatează Noi.md.

El a menționat că fiecare an este întotdeauna o cale nouă.

"Există pierderi în echipă, dar știu că vom putea să le compensăm. Sînt destui jucători pe care am dori să-i vedem în echipă. Acum se lucrează în această direcție. Facem totul pentru asta. Poate că anul viitor vom deveni mai buni și mai puternici", a subliniat antrenorul Sheriff.

Vorbind despre cum a perceput rezultatele tragerii la sorți, care l-a determinat pe portughezul Braga drept adversar al echipei din Tiraspol, Iurie Vernidub a subliniat că adversarul nu este unul simplu.

"Un club serios. Un club portughez care se simte bine în campionatul țării lor. El pretinde întotdeauna la locuri de frunte și se află pe primele patru locuri în fiecare an. El practică fotbalul tehnic. O echipă puternică. Am jucat deja împotriva Braga cînd am lucrat la Zarea Luhansk. Atunci am trecut după suma a două meciuri - acasă am jucat 1:1, în deplasare - 2:2. Vom încerca să le studiem bine. Înțelegem că Campionatul Portugaliei este în plină desfășurare, ei vor avea jocuri. În acest sens, lor le va fi mai ușor. Iar noi ne vom pregăti serios și vrem să ajungem la meciurile din 17 și 24 februarie într-o formă optimă. Avem dorința de a merge mai departe", a spus antrenorul "Sheriff".

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?