Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Antrenorul Sheriff: "Dacă vom juca cum am jucat cu Manchester United, vom avea șanse"

16 sep. 2022,, 12:15   Sport
2386 0

Antrenorul principal al Clubului de fotbal Sheriff Tiraspol, Stjepan Tomas, s-a arătat mulțumit de prestația jucătorilor săi în meciul Europa League cu Manchester United și consideră că, dacă vor continua să joace așa, vor avea șanse la un rezultat bun cu Real Sociedad.

Stjepan Tomas, după meciul din Europa League cu Manchester United:

- În primul rînd, vreau să felicit Manchester United pentru victoria obținută. Am avut un joc bun azi. Am primit două goluri, făcînd doar două greșeli, iar Manchester pedepsește repede pentru asta. În repriza a doua am jucat și mai bine. Prin urmare, vom aștepta următorul joc din Europa League cu Real Sociedad și vom încerca să ne returnăm punctele.

- În a doua jumătate a meciului, ați intensificat atacul. Ați vrut să atacați mai mult?

- Am încercat să facem acest lucru încă în prima repriză, să creăm spațiu pentru jocul de unu-la-unu. Da, în a doua repriză am vrut să reîmprospătăm linia ofensivă, am creat ceva la poarta adversarului. Dar dacă în jocul cu o echipă mare, iar Manchester United este anume așa o echipă, nu-ți folosești șansele, devine foarte greu.


- Ați început meciul foarte bine la început, mai ales în primele 15-20 de minute, după care echipa a devenit timidă…

- De aceea am spus că nu avem dreptul să ratăm în primele 15 minute ale întîlnirii. Nu ne-a reușit acest lucru, apoi a fost greu. Probabil și-au pierdut încrederea. Nici momentele sale nu le-au folosit, iar aceasta este o condiție obligatorie împotriva Manchester United.

- Nu v-a surprins pragmatismul echipei engleze, se pare că pentru a cîștiga ei au depus atît efort cît a fost necesar…

- În campionatul intern putem juca diferit. Dacă sîntem sub presiune, putem deschide apărarea cu o pasă lungă pe la spate. Cu Manchester, ei și-au folosit avantajul.

- Înainte de meci, ați vorbit despre calitățile puternice ale jucătorilor adversari. Ați văzut ce ați așteptat sau v-au surprins?

- Am văzut ce ne-am așteptam. Desigur, ei au avut un avantaj, căci în weekend Manchester nu a avut meciuri în campionatul lor. Dar cred că dacă vom juca ca astăzi, vom avea șanse cu Real Sociedad.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?