Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Antrenorul "Sheriff" a vorbit despre starea de spirit a echipei înaintea meciului retur cu "Viktoria"

9 aug. 2022,, 13:00   Sport
4028 0

Antrenorul principal al Clubului de fotbal Sheriff din Tiraspol, Stjepan Tomas, a vorbit despre starea de spirit pentru a doua etapă a celei de-a treia runde de calificări a Ligii Campionilor împotriva Viktoria Plzen, care va avea loc în această seară în Republica Cehă.

"Am analizat foarte bine primul meci de la Chișinău, care s-a încheiat cu scorul de 2:1. Și sperăm la un rezultat bun la sfîrșitul acestei runde a turneului. Trebuie să jucăm compact în al doilea meci. Viktoria este foarte bine pregătită fizic. Desigur, vom avea șansele noastre în al doilea meci și trebuie să profităm de ele. Sperăm să obținem un rezultat care să ne permită să cîștigăm acest meci", a spus el în cadrul unei conferințe de presă.

"Viktoria este o echipă care folosește sistemul 4-4-2, jucînd cu pase lungi și cîștigă adesea a doua minge. Joacă bine pe standarde și folosește cross-uri. Acestea sînt punctele lor forte. Avem unele întrebări în privința jucătorilor, dar starea generală și dispoziția în echipă sînt bune. Sper ca în meciul de pe 9 august să putem repeta a doua repriză bună pe care am avut-o la Chișinău. Este foarte important să păstrăm calmul și aceeași dispoziție pentru joc", a declarat antrenorul principal al Clubului de fotbal Sheriff Tiraspol.

După conferința de presă, echipa a ținut o lecție de 45 de minute pe terenul arenei Dusan, cu o capacitate puțin peste 11 mii de spectatori.

După cum s-a anunțat anterior, pe 2 august Sheriff a pierdut în fața clubului ceh Viktoria Plzen cu scorul de 1:2 în primul meci al etapei a 3-a de calificare a Ligii Campionilor, desfășurat pe stadionul Zimbru din Chișinău.


Meciul retur va avea loc pe 9 august la ora 20:00 pe stadionul Dusan Arena din Pilsen.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?