X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Antrenorul Real Madrid, după înfrîngere: Sheriff este o echipă bună

29 sep. 2021,, 11:45   Sport
2259 0

Sheriff Tiraspol a reuşit o nouă surpriză, uriaşă de data aceasta, în actuala ediţie a Ligii Campionilor, plecînd cu toate punctele de pe Stadionul Santiago Bernabeu, scor 2-1, după meciul cu liderul din LaLiga, Real Madrid.

Sheriff este pe primul loc în Grupa D după două etape, cu maximum de puncte, transmite Știri.mdcu referire la Jurnal.md.

La finalul partidei, Carlo Ancelotti, antrenorul Realului, a pus eşecul cu Sheriff Tiraspol pe seama ghinionului:

”Nu ne aşteptam la acest gen de meci. Am făcut tot ce a depins de noi, nu am fost aşa focusaţi din punct de vedere defensiv. Am avut meciul sub control, poţi să spui că am avut ghinion. Cred că am avut foarte multe ocazii, dar e adevărat că nu am fost pregătiţi la cele două ocazii din care au şi marcat. Astă seară a fost ghinion, echipa a jucat, am încercat 90 de minute, dar uneori se întîmplă să ai ghinion”, a mărturisit reputatul tehnician italian.

Despre campioana Moldovei, Carlo Ancelotti a spus: ”Sheriff este o echipă bună, se apără bine. Joacă ceea ce trebuie să joace, ăsta este fotbalul pînă la urmă”.


Sheriff Tiraspol a reuşit o victorie uluitoare pe Santiago Bernabeu, în faţa celor de la Real Madrid. Sebastien Thill a marcat golul victoriei, în minutul 90, printr-o execuţie absolut superbă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?