X 
Coronavirus stiri: 8129
Obiectiv european stiri: 325
Criza energetică stiri: 925

Antrenorul principal de la Sheriff, Iuri Vernidub, și-a părăsit postul

8 iun. 12:50   Sport
2245

Antrenorul principal al clubului de fotbal Sheriff din Tiraspol, Iuri Vernidub, și-a părăsit postul.

Părțile au încetat cooperarea la solicitarea specialistului ucrainean.

Potrivit serviciului de presă al FC Sheriff, în legătură cu circumstanțele și la solicitarea specialistului ucrainean Iuri Vernidub, conducerea FC Sheriff și antrenorul principal al clubului au încetat cooperarea de comun acord între părți.

Yuri Nikolayevich Vernidub a devenit antrenorul principal al clubului din Tiraspol în iarna lui 2021. În toamna lui 2021, a condus FC Sheriff în faza grupelor din Liga Campionilor și în partea de primăvară a competiției europene, unde a jucat în turul eliminatoriu al Ligii Europa.

"Yuri Nikolayevich Vernidub va rămîne pentru totdeauna în istoria clubului. Echipa FC Sheriff îi mulțumește antrenorului pentru contribuția sa la dezvoltarea clubului nostru și îi urează succese în continuare în cariera sa profesională", spune serviciul de presă al FC Sheriff.


De menționat că în 2021, Sheriff, sub conducerea lui Vernidub, a ajuns pentru prima dată în faza grupelor Ligii Campionilor, unde a ocupat locul 3 în grupa cu Real, Inter și Shakhtar, înscriind 7 puncte. În septembrie, clubul din Moldova a învins echipa Real la Madrid.
În a doua parte a sezonului, Sheriff a participat la playoff-ul Ligii Europa, unde au fost învinși de Braga.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав