Transnistria stiri: 1402
Preşedintele stiri: 4057

Antrenorul principal al selecționatei de fotbal a Moldovei și-a împărtășit așteptările de la meciurile cu Cipru și Ucraina

7 iun. 19:45   Sport
3111 0

Antrenorul principal al echipei naționale de fotbal a Moldovei, Serghei Сleșcenсo, a împărtășit așteptările sale de la următoarele meciuri cu Cipru și Ucraina, precum și a răspuns la întrebări despre unii jucători ai „tricolorilor”, scrie mediasport.

În continuare vă prezentăm principalele citate ale specialistului în vîrstă de 52 de ani:

  • "26 de fotbaliști. Toți sînt în formație. Mai avem o ședință de antrenament, unde se va definitiva lotul, cine va ieși în prima repriză și cine va intra în a doua. Mîine vom lupta pentru victorie cu maximă pregătire. Noi nu împărțim meciurile în jocuri oficiale și amicale".
  • "Știm că Cipru este o țară sudică și că jucătorilor le place să se vînzolească mult cu mingea. Ambele luptă și arată tehnică, așa că mîine cred că vom vedea un meci interesant din partea ambelor echipe."
  • "Cu Ucraina am avut un meci în plus. Adversarii au fost aleși ținînd cont de viitoarele meciuri din Liga Națiunilor, pentru a se potrivi cu stilul adversarilor noștri. Nu ne-am propus să alegem adversari de nivel înalt, nu am vrut să stăm tot timpul în apărare."
  • "Convocarea lui Ambros? Nu am mai vorbit despre ea și am înțeles că amîndoi am rămas pe aceleași poziții. Avem un grup de atacanți foarte puternici, așa că nu ne preocupă în mod deosebit această problemă. Dacă am avea o problemă cu linia ofensivă, am reveni asupra acestei discuții."
  • "Niciun gol al lui Postolachi pentru echipa națională? Cred că este parțial din cauza ghinionului. Nu văd povara psihologică, nu-l ating și cred că va veni momentul în care va marca goluri care vor fi foarte importante pentru noi".
  • "Convocarea lui Mandrîcenco? Tocmai am observat că a început să joace în echipa de club în mod regulat.Și nu uitați că atunci cînd am început prima mea campanie în echipa națională, în Turcia, i-am chemat în primul rînd pe Mandrîcenco și Mișa Platica drept o posibilă întărire a echipei noastre naționale.În cele din urmă, a avut o succesiune de accidentări și o succesiune de schimbări de cluburi".

Vă reamintim că tricolorii vor disputa mîine, de la ora 19:00, pe stadionul Zimbru, un meci amical cu naționala Ciprului.

0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?