X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Antrenorul lui Sheriff și-a împărtășit așteptările de la meciul cu Omonia

8 sep. 2022,, 14:15   Sport
2186 0

În ajunul primului meci din faza grupelor Europa League, antrenorul principal al Sheriff, Stepan Tomas, și-a împărtășit așteptările pe care le are în legătură cu meciul cu Omonia.

"Ne așteaptă un meci foarte important pentru a începe faza grupelor. Sîntem într-o grupă foarte dificilă și este foarte important să luăm puncte împotriva Omoniei. Avem meciuri și mai dificile în față cu Manchester United și Real Sociedad. Eu sînt încrezător în echipa mea și aștept un joc bun de la ea. Cred că vom avea un început bun și, de ce nu, vom lua toate cele trei puncte.

Omonia este o echipă foarte bună. Am văzut două dintre meciurile lor în campionat. Au o echipă foarte bună care poate concura pe arena internațională. Ei folosesc sistemul 3-5-2. O echipă care are experiență, cu jucători foarte puternici individual, cu nivel tehnic înalt. Multe vor depinde de minutele de început. Sperăm să acumulăm puncte și să obținem un rezultat bun. În ciuda punctelor lor forte, repet, am încredere în echipa mea”, a spus Stepan Tomas, scrie moldfootball.com.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?