Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3993

Antrenorul lui Arsenal a fost diagnosticat cu coronavirus

14 mar. 2020,, 00:30   Sport
2454 0

Spaniolul Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, a fost diagnosticat cu COVID-19. Centrul de pregătire din nordul Londrei a fost închis și că cei din personalul echipei care au intrat în contact cu tehnicianul de 37 de ani au intrat în carantină.

Toţi jucătorii au efectuat teste și așteaptă în aceste momente rezultatele. Conducerea"tunarilor" a anunțat că fotbaliștii vor trece în izolare pentru două săptămîni.

Partida de campionat dintre Brighton şi Arsenal, prevăzută pentru sîmbătă, a fost amînată, iar Premier League a convocat o reuniune de urgenţă a cluburilortransmite NOI.md cu referire la publika.md.

Arteta nu este singura persoană bolnavă de coronavirus din campionatul de fotbal al Angliei. Un alt clubul londonez, Chelsea, a anunţat că internaţionalul Callum Hudson-Odoi a fost testat pozitiv la noul coronavirus.

Sportul mondial este lovit dur de epidemie în ultimul timp. Daniele Rugani, fundaşul lui Juventus Torino, infectat cu COVID-19, la fel ca şi baschetbalistul francez de la Utah Jazz, Rudy Gobert.


Acum cîteva zile, el a făcut o glumă deplasată la o conferință de presă, atingînd toate microfoanele și telefoanele de pe masă la finalul dialogului cu jurnaliștii.

Ulterior au fost suspendate partidele ligii profesioniste nord-americane de baschet.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?