Transnistria stiri: 1380
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3988

Antrenorii, a căror discipoli au fost convocați la selecționatele Moldovei, vor fi premiați

13 dec. 2022,, 20:15   Sport
2012 0

Pentru al cincilea an consecutiv Federația Moldovenească de Fotbal premiază profesorii-antrenori de copii și juniori pentru pregătirea jucătorilor din loturile naționale ale Republicii Moldova (U-17, U-19, U- 21 și Echipa Națională), inclusiv cele feminine.

Aceste prime bănești au scopul de a stimula activitatea antrenorilor în fotbalul juvenil și de a-i recompensa financiar.

Astăzi, Federația a aunțat că a demarat procesul de colectare a dosarelor candidaților a căror discipoli în anul 2022 au fost convocați în loturile echipelor naționale. Dosarul complet urmează să fie prezentat pînă la data de 15 februarie 2023.

Mai multe detalii găsiți în "Regulamentul cu privire la modul de calcul şi de plată a premiilor anuale profesorilor-antrenori de copii și juniori pentru pregătirea jucătorilor din loturile naționale ale Republicii Moldova".

Menționăm că valoarea primelor depinde de numărul de discipolilor convocați la selecționate, de numărul de ani petrecuți de jucători la antrenorul dat și de bugetul alocat pentru premiere.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?