Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Angajații IGSU au ocupat locul III în cadrul Spartachiadei MAI la proba Sambo

18 noi. 2022,, 12:30   Sport
3318 0

Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au ocupat locul III la lupta „Sambo” în cadrul Spartachiadei MAI, ediția 2022. Participanții și-au încercat puterile la mai multe categorii de greutate, iar cei mai buni luptători au fost premiați în baza a două clasamente, cel individual și general.

Astfel, conform rezultatelor finale, în clasamentul general, echipa IGSU s-a poziționat pe locul III, locul II a fost obținut de Inspectoratul General de Carabinieri, iar locul I a fost ocupat de angajații Inspectoratului General al Poliției.

În clasamentul individual, pompierii IGSU au ocupat următoarele locuri: la categoria de 74 kg, locul II a fost obținut de locotenentul-major Adrian Nichifor, tot pe locul II s-a poziționat și sergentul inferior Ruslan Dragoșciuc, la categoria de 88 kg. Pe locul III la categoriile de 98 de kg s-au poziționat sergentul-major Victor Motriuc și sergentul major Maxim Onceanu.

Întrecerile s-au desfășurat în perioada 15 – 16 noiembrie 2022. Aici au concurat angajați din toate subdiviziunile subordonate Ministerului Afacerilor Interne.

Spartachiada MAI este desfășurată anual și are drept scop perfecționarea nivelului de pregătire fizică, menținerea spiritului de echipă și al profesionalismului angajaților, dar și promovarea sportului și modului sănătos de viață în rândul angajaților Ministerului Afacerilor Interne.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?