Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Andrea Bocelli va cînta la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Fotbal

11 iun. 2021,, 16:45   Sport
3112 0

Tenorul italian Andrea Bocelli va cînta vineri la ceremonia de deschidere a Campionatului European de Fotbal - EURO 2020 pe Stadio Olimpico din Roma, înainte de partida inaugurală dintre Italia şi Turcia care va începe la 21:00 ora locală, transmite agerpres.

Bocelli va cînta aria de Giacomo Puccini „Nessun Dorma” într-o ceremonie în care se prevede să aibă loc şi o paradă aeriană şi un spectacol pirotehnic deasupra Stadionului Olimpic.

Tenorul italian a cîntat în trecut şi la alte evenimente sportive importante, precum ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Torino 2006, sau la finala Ligii Campionilor de la Milano 2016, care a fost cîştigată de Real Madrid.

Printre protagoniştii ceremoniei de vineri seară de pe Stadio Olimpico se vor afla şi foştii internaţionali italieni Francesco Totti, de la Roma, şi Alessandro Nesta, simbol al echipei Lazio şi AC Milan.

Organizatorii ceremoniei de deschidere au pregătit şi o coregrafie care va cuprinde 24 de baloane, simbolizînd cele 24 de selecţii naţionale care participă la turneul final al Campionatului European de Fotbal - EURO 2020, desfăşurat un an mai tîrziu decît era programat, din cauza pandemiei de coronavirus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?