Anastasia Nichita va evolua la un club din India

Anastasia Nichita va evolua la un club din India

Luptătoarea moldoveană de stil liber Anastasia Nichita, în vîrstă de 19 ani, (57 kg) şi antrenorul ei Tudor Cîrlan au semnat un contract cu clubul Haryana Hammers din New Delhi, care evoluează în Pro Wrestling League (India), relatează moldpres cu referire la diferite surse.


Condiţiile acordului nu sînt dezvăluite, dar semnatarii lui au făcut mai multe declaraţii pentru mass-media. „Va fi o experienţă bună pentru noi. Este o posibilitate şi de a cîştiga un ban în plus”, a declarat Anastasia Nichita. „Va avea şi şansa de a concura cu multe luptătoare redutabile, va beneficia de cantonamente, de posibilitatea de a se antrena în condiţii mai bune”, a spus Tudor Cîrlan.


Anastasia Nichita este cea mai bună luptătoare moldoveană.  Anul trecut ea a devenit campioană mondială Under-20 şi Under-23, campioană europeană de junioare, vicecampioană europeană Under-23. Potrivit antrenorului ei, Tudor Cîrlan, sportiva ar putea să obţină şi un bilet de acreditare la Jocurile Olimpice de la Tokyo (Japonia, 2020). "Totul este posibil dacă vom avea susţinerea necesară", a spus tehnicianul.


Performera este originară din Tătărești (Strășeni), studentă la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport.


La clubul Haryana Hammers sînt legitimaţi încă trei sportivi de peste hotare: Tetiana Omelchenko (62 kg, Azerbaidjan), Ali Shabanov (86 kg, Belarus) şi Oleksandr Khotsianivskyi (125 kg, Ucraina).


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load