Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Anastasia Nichita și Valeriu Mircea visează să își deschidă propria sala de sport

22 feb. 21:20   Sport
3923 0

Anastasia Nichita și Valeriu Mircea visează să își deschidă propria sala de sport. Viitorii soți, ambii campioni la lupte, vor să facă nuntă la anul, după Jocurile Olimpice de la Paris.

Parteneri de viață, dar și îîn sala de antrenamente, cei di au povestit despre scopurile lor și pregătirea pentru Olimpiada în cadrul emisiunii “O seară perfectă” de la Pro TV.

Anastasia NICHITA, LUPTĂTOARE: “ Dorim să facem o nuntă, dorim să facem un copil, să deschidem o activitate. Ne dorim foarte mult o sala sportivă. Cam astea ar fi planurile noastre. ”

Anastasia Nichita și Valeriu Mircea își vor realiza planurile mai puțîn legate de carieră sportivă, abia după Jocurile Olimpice. Pînă la competiția de la Paris din vara, luptatoarea noastră trebuie să se recupereze după o accidentare la coasta suferită acum o săptămîna la Campionatul European.

“ Cel mai greu îmi este să dorm noaptea. Trebuie să dorm doar pe spate, nu pot să fac mișcări bruște, dar asta e, am acceptat. ” Anastasia se va recupera în Italia, urmînd să nu pășească pe saltea cel puțîn o luna. În plus, Valeriu Mircea, care îi este antrenor, plănuiește să mărească echipa de pregătire.


Valeriu MIRCEA, LUPTĂTOR MMA: “ Am un prieten foarte bun laureat, este dietolog. Vreau să îl iau că să aibă grijă de noi pînă la Olimpiada. ”

Anastasia Nichita și Valeriu Mircea se vor pregăti împreună pentru Jocurile Olimpce, el avînd grijă de formă fizic a logodnicei sale. Cei doi recunosc că acasă le este mult mai ușor să ajungă la un numitor comun, decît în sala.

Anastasia Nichita este triplă campioană europeană și campioană mondială la seniori, fiind desemnată cea mai bună luptătoare a anului trecut din Europa. A participat la o ediție a Jocurilor Olimpice și și-a asigurat cota la Olimpiada din Paris, unde pînă acum sînt calificați 7 sportivi moldoveni.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?