X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3994

Alexandr Romanov va lupta cu Tanner Boser la UFC Fight Night 205

23 mar. 2022,, 18:15   Sport
2731 0

Luptătorul moldovean UFC, Alexandr Romanov, va desfășura următoarea sa luptă pe 23 aprilie la turneul UFC Fight Night 205 din Las Vegas, unde adversarul său va fi canadianul Tanner Boser, relatează Noi.md.

Inițial, împotriva lui Boser trebuia să intre în octogon brazilianul Rodrigo Nascimento, dar din cauza unei traume acesta nu va putea participa la turneu. Despre acest lucru a anunțat portalul MMAFighting.

Pentru Romanov, această luptă, care va avea loc pe 23 aprilie la Las Vegas, Nevada, va fi a 16-a în artele marțiale mixte profesionale și a cincea sub egida UFC. Romanov deține în palmares 15 victorii și nici o înfrîngere. Boxerul moldovean va desfășura prima sa luptă în iunie 2021. Pentru luptătorul de 30 de ani, această luptă va fi a opta sub egida UFC.

Vă amintim că Romanov a avut ultima sa luptă în octombrie anul trecut, unde a cîștigat prin knockout tehnic în runda a doua împotriva lui Jared Vanderaa. În ceea ce-l privește pe Tanner Boser, el l-a eliminat în iunie anul trecut pe Ovins Saint-Prix în runda a doua, ceea ce i-a întrerupt seria de eșecuri.

Trebuie remarcat faptul că mai devreme pe canalul YouTube "Не надо бла бла" a fost lansat filmul "Alexander Romanov: calea spre victorie”. "Prin discuții cu Alexandr, antrenamente, interviuri cu antrenori și membrii familiei sale, în film se povestește cum un băiat simplu din Comrat merge spre titlul de campion în cea mai prestigioasă organizație MMA din lume. Videoclipul poate fi vizualizat accesînd următorul LINK.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?