Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 964

Alexandr Romanov l-a provocat pe John Jones la o luptă

6 mai. 18:30   Sport
3132

Alexandr Romanov, moldoveanul greu, zis și King Kong, care a participat la turneele de arte marțiale mixte UFC, cîștigînd la UFC Vegas 53 în fața lui Chase Sherman, a decis să-l provoace pe Jon Jones menționînd că cu el ar putea avea o luptă interesantă.

"Am auzit de multe ori că Jon Jones s-ar putea întoarce în ring. Aș vrea să lupt cu ei. Am putea face un adevărat show", a spus Alexandr Romanov.
În prezent el se află pe locul 13 în lista greilor. Sportivul din Moldova nu are nici o înfrîngere în cariera sa.

Jon Jones a intrat ultima dată în ring în februarie 2020. Atunci l-a învins pe Dominick Reyes prin decizia unanimă a judecătorilor.

Menționăm faptul că la turneul de arte marțiale mixte UFC Vegas 53, care a avut loc în noaptea de 30 aprilie-1 mai, în cadrul cărții preliminare, luptătorul moldovean Alexandr Romanov s-a întîlnit cu americanul Chase Sherman, iar lupta s-a încheiat cu victoria lui Romanov în prima rundă cu o mișcare dureroasă. Astfel, Romanov a obținut a 16-a victorie în 16 lupte în artele marțiale mixte.

Trebuie remarcat faptul că popularul comentator UFC, analist și fost luptător de top Chael Sonnen și-a exprimat admirația pentru Alexandr Romanov, menționînd că acest tip este periculos, este special, iar acest luptător moldovean de neînvins este unul dintre puținii care l-au provocat pe fostul campion de categoria semi grea al organizației Jon Jones (26-1). Sonnen consideră, de asemenea, că luptătorul moldovean de 31 de ani are un potențial mare.


"După luptă, l-a provocat pe Jon Jones. Da, nu cred că Jon Jones va fi următorul adversar pentru Romanov. Nimeni nu l-a mai provocat pe Jones pînă acum. Recunosc că au făcut acest lucru Francis Ngannou, Daniel Cormier cu mulți ani în urmă. Luptătorii care se pregăteau pentru Jones. Cu toate acestea, nimeni care era demn de a lupta cu Jones nu l-a provocat. Ei spuneau doar că sînt principalii concurenți pentru titlu și merită o luptă pentru titlu, dar nimeni nu l-a provocat pe Jones la luptă. Romanov a făcut acest lucru. Tocmai l-a bătut pe Chase Sherman. Tipul ăsta e periculos, e special. El nu a pierdut, el este într-o formă bună, se avîntă în luptă ca un tanc. Acest sportiv a ajuns în echipa olimpică, a participat la Campionatele Mondiale. Timp de șase ani la rînd el a fost cel mai bun luptător din Moldova", a spus Sonnen.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав