Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Radu Albot, despre turneul internațional ATP Cup (VIDEO)

20 noi. 2019,, 15:44   Sport
4664 0

Cel mai bun tenismen moldovean, Radu Albot, și președintele Federației Naționale de Tenis din Moldova, Ceslav Chuhrii, au vorbit despre pregătirile pentru turneul internațional de tenis ATP Cup, care va avea loc pentru prima dată în Australia, în ianuarie 2020.

Tenismenii moldoveni Radu Albot, Alexander Kozbinov, Dmitri Baskov și Egor Matveevici vor concura în grupa C cu echipele din Bulgaria, Belgia și Marea Britanie. Meciurile se vor desfășura la Sydney, relatează NOI.md cu referire la sputnik.md.

Naționala de tenis a Moldovei a avut o șansă unică de a participa la Cupa ATP datorită rezultatelor strălucite obținute de Radu Albot în 2019.

În prezent, sportivul se poziționează pe locul 46 în clasamentul mondial al Asociației jucătorilor profesioniști de tenis.

”2019 a fost cel mai bun an din cariera mea. Desigur, nu a fost ușor din cauza multelor meciuri importante și mă bucur că am putut cîștiga în cele mai multe dintre ele. La Cupa ATP vom participa cu echipa națională a Moldovei. Vom avea trei dueluri minunate cu cei mai buni jucători din lume. Cred că mă vor ajuta să intru în ritm, astfel pregătindu-mă pentru Australian Open de la Melbourne", a declarat Albot.


Președintele FNTM, Ceslav Ciuhrii, a menționat că prin succesul său, munca deosebită și atitudinea responsabilă față de fiecare competiție, Radu Albot este un sportiv care inspiră o întreagă generație.

De asemenea, el i-a mulțumit lui Albot pentru faptul că a dus faima țării și a tenisului moldovenesc în întreaga lume.

Precizăm că la turneul Cupei ATP vor participa 24 de echipe. Meciurile se vor desfășura în perioada 3-12 ianuarie, în Australia - la Perth, Brisbane și Sydney. În finală vor ajunge doar două echipe precum și cei mai buni opt jucători de tenis din sezon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?