X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Actele de care vei avea nevoie pentru a intra la meciul Moldova – Franța

20 mar. 2019,, 11:30   Societate
2428 0

Federația Moldovei de Fotbal a organizat o conferință de presă în care au fost anunțate mai multe date despre accesul la primul meci al naționalei Moldovei de fotbal în cadrul EURO 2020 împotriva campioanei mondiale.

Porțiunea de drum a bulevardul Dacia (de la strada Burebista pînă la strada Cuza Vodă, din direcția Aeroport – Centru) va fi zonă pietonală, unde vor fi amplasate porțile de acces și se va efectua verificarea persoanelor de către forțele de ordine (stewarzi, agenți de pază particulară, voluntari).

În același timp, FMF îndemnă amatorii fotbalului să folosească transportul public. Vor fi puse în circulație mai multe unități de transport în direcția stadionului, pînă la meci și după. Începînd cu ora 19.00, transportul public va fi redirecționat, iar restul transportului va fi dirijat de poliție.

Accesul la stadion va fi permis de la ora 19:45, doar în baza biletului, abonamentului sau a invitației și a unui act de identitate în original, în care este prezent codul personal (imagini de pe telefon sau copiile documentelor nu vor fi luate în considerație).

De asemenea, suporterii sînt rugați să vină la stadion cu 2 ore înainte de începutul partidei și să verifice ca în bilet, abonament sau invitație să fie indicate ultimele 6 cifre din Codul Personal.


Pentru siguranța spectatorilor, forțele de ordine vor executa control corporal (verificarea) la intrarea pe stadion.

Amintim că, vineri, 22 martie, naționala Moldovei de fotbal va juca pe teren propriu primul meci din cadrul calificărilor la EURO 2022 împotriva reprezentativei Franței. Meciul va începe la ora 21:45.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?