Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Abonamentele la meciurile echipei naționale, deja în vînzare

27 feb. 2019,, 13:40   Sport
2315 0

Federația Moldovenească de Fotbal (FMF) a pus în vînzare, cu începere de luni, abonamente la toate meciurile de fotbal ale echipei naționale în preliminariile Campionatului European 2020.

Procurarea lor va fi posibilă doar online pe site-ul tickets.fmf.md și al partenerilor Federației (iticket.md, mticket.md, fest.md). Politica de prețuri a fost păstrată ca și cea aplicată anterior în Liga Națiunilor UEFA. Prețul abonamentelor pentru cele 5 meciuri de pe teren propriu va fi: Categoria A - 400 lei, iar categoria B - 800 lei.

Vînzarea abonamentelor va avea loc pînă la 10 martie. În cazul în care vor rămîne locuri disponibile pe stadion acestea vor fi vîndute sub forma biletelor ordinare pentru meciul R. Moldova – Franța, în perioada 12 - 20 martie.

Fiecare abonament sau bilet procurat va fi nominal. Orice cumpărător va trebui să completeze datele de identificare pentru fiecare abonament sau bilet procurat (nume, prenume, data nașterii, sex, e-mail, telefon de contact și ultimele 6 cifre din codul personal. Numărul maxim de abonamente sau bilete cumpărate la o singură tranzacție este de 6 unități.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?