X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

A fost lansată o campanie de colectare de fonduri pentru Cătălin Spînu, campionul european aflat la limita sărăciei

11 aug. 2022,, 14:45   Sport
4711 0

Școala Sportivă Specializată de Rezerve Olimpice din orașul Călărași a inițiat o campanie de donații pentru familia lui Cătălin Spînu, aflată la limita sărăciei.

Cătălin Spînu a obținut recent titlul suprem European la lupte libere, la categoria de greutate de 62 kilograme, trecînd pe rînd de sportivi din Armenia, Polonia, Turcia, Georgia și Ucraina.

Potrivit administrației Școlii Sportive tînărul de 15 ani care a „contribuit la promovarea Republicii Moldova și a sportului moldovenesc” provine dintr-o familie social-vulnerabilă care are venituri mici, care are nevoie de ajutor.

„După cum vedem și în așa condiții de trai răsar talente sportive care ne fac să ne mîndrim de ele. Apelăm la oamenii de bună credință, care, cum și cu cît poate să ajutăm această familie să iasă din impasul sărăciei și să poată trăi demn în societate”, se menționează în mesajul instituției.

Inițiatorii campaniei au mai menționat că familia locuiește într-o casă care necesită reparație urgentă, nu este conectată la lumină, gaz și la alte servicii comunale din simplu motiv că nu le ajung surse financiare pentru a le conecta. „Copiii numeroși din această familie nu sînt aprovizionați cu cele necesare pentru a avea o copilărie decentă”.


Date bancare:

  • Beneficiar: SPINU MARIA
  • Cod Fiscal: 2004016035380
  • IBAN:MD44AG000000022593635647
  • Banca Beneficiară: BC “MAIB” S.A.
  • BRANCH Sucursala Mitropolit Varlaam
  • SWIFT: AGRNMD2X 877
  • Valuta cont: MDL
2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?